Untitled
24 jun 2016
week 158: 17 t/m 23 juni

Op 17 juni is Laura weer fijn naar de Peuterspeelzaal geweest. We hebben samen boodschappen gedaan en daarna hebben we Bas opgehaald. We zijn bij oma Van Aerle gaan lunchen (opa was al biljarten). Tante Maartje en Eline waren er ook. Na de lunch zijn we bij Eefje en Sjoerd op bezoek geweest. Bas, Laura en Sjoerd hebben zo leuk samen gespeeld!


We zijn op 18 juni na de lunch met zijn vieren naar Vinkel gereden, naar vakantiepark Dierenbos, waar de ouders van oom Teun een vakantiehuisje hebben. Daar vierden ze Amy’s verjaardag. Bas, Laura, Amy, Eline en Susan hebben zó fijn gespeeld de hele middag! Ze hebben verstoppertje gespeeld, op de trampoline gesprongen en rondgereden op de driewieler. We hebben met zijn allen frietjes gegeten (de kindjes gezellig samen in het huisje boven de glijbaan), Bas en Laura hebben nog heel even gespeeld en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
Op 19 juni was het vaderdag. We hebben Mark op bed zijn cadeautjes gegeven en zijn na de lunch bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura zijn samen met opa naar de pas geboren hertjes gaan kijken. Later kwamen tante Monique, oom Anton, Esther en Lars ook en ook oom Jan en tante Josephine waren er. Bas, Laura, Esther en Lars hebben fijn in de tuin gevoetbald en geskelterd. ’s Avonds zijn we gezellig bij de Chinees gaan eten samen met opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline en tante Willeke en oom Teun.
Laura en ik hebben Bas op 20 juni uitgezwaaid toen hij op schoolreisje ging. Daarna zijn we naar de huisarts geweest, omdat Laura toch wel vaak moe is en omdat ze ’s morgens zegt dat er “wat in haar keel zit”, ze zegt soms dat ze niet zo goed kon ademen en haar amandelen zijn erg groot. Alles wat Van Dongen kon controleren, was goed (hartslag, longen, temperatuur, oren). Haar amandelen zijn inderdaad groot en liggen helemaal tegen elkaar aan, maar dat hoeft niet per definitie een probleem te geven. Wel heeft hij me doorgestuurd om bloed te laten prikken, om te kijken of ze niet ontsteken zijn. Laura heeft het zó geweldig goed gedaan bij het bloedprikken! Ze heeft rustig naar de naald en de buisjes zitten kijken en heeft geen kik gegeven. Ze kreeg een Prikdiploma en ze mocht een klein cadeautje uitzoeken. Ook mocht Laura bij de Action nog een cadeautje uitzoeken. We hebben gezellig met zijn tweetjes geluncht en om 14:30 uur mochten we Bas weer op gaan halen. Thuis hebben Bas en Laura lekker op de bank gelegen om een filmpje te kijken, maar nog voordat de film was afgelopen, waren Bas en Laura niet mee moe en renden ze alweer door de kamer rond.
Laura is op 21 juni weer bij de Peuterspeelzaal geweest. Ik kreeg vandaag de uitslag van het bloedonderzoek: alles was gelukkig goed (geen suiker, geen ontstekingswaarden, goede nierfunctie, geen bloedarmoede, het bloeduitstrijkje zag er goed uit).
Op 22 juni is Laura ’s morgens bij Mark gebleven toen ik Bas naar school bracht. Toen ik thuis kwam, heb ik haar aangekleed en toen zei ze dat ze net als mama nagellak op wilde. En dus heb ik Laura’s teennageltjes gelakt ;-). Ze heeft heel lief gespeeld. Samen met Mark is Laura Bas weer van school gaan halen (ik moest naar de endodontoloog). Toen ik weer thuis kwam, waren Bas, Laura en Mark druk in de tuin aan het werk en aan het spelen.
Ik heb op 23 juni bij Bas in de klas gepoetst, samen met 4 andere moeders. Laura mocht in de klas meedraaien. Ze hebben een hele tijd buiten gespeeld en gezellig met alle kindjes buiten hun fruit opgegeten. Toen we klaar waren met poetsen, ging ik Laura weer halen. Ze was gezellig naast Bas aan het puzzelen. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan en zijn daarna Bas gaan halen voor de lunchpauze. Na school hebben Bas en Laura heel fijn in de tuin gespeeld. Ik had de sproeier aan gezet en daar hebben ze heerlijk onderdoor gerend. Het was erg warm en ’s avonds heeft het enorm gehageld en geonweerd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative